Idei 34+ Guvern Ciolos Propunere Proaspăt

Idei 34+ Guvern Ciolos Propunere Proaspăt. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres.

Miniștrii Propusi De Ciolos Respinși Pe Bandă Rulantă In Comisiile Din Parlament

Prezentat Miniștrii Propusi De Ciolos Respinși Pe Bandă Rulantă In Comisiile Din Parlament

Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.

Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.

'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.

Lista Miniștrilor Propuși De Dacian Cioloș Pentru A Forma Noul Guvern

Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm.

Lovitură Pentru Dacian Cioloș Vot Istoric De Respingere In Parlament Iohannis Trebuie Să Facă O Nouă Propunere Video Capital

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Revista 22

Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …

Klaus Iohannis Am Decis Să L Desemnez Candidat La Funcția De Prim Ministru Pe Dacian Cioloș

29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm.

Mișcare Radicală In Usr Plus Dacian Cioloș și Dan Barna Au Decis Ca Miniștrii Din Cadrul Partidului Să Nu Participe La ședința De Guvern Ziarul Unirea

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm... Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament... 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres.

Misiune Imposibilă Pe Cate Voturi Se Bazează Guvernul Cioloș In Parlament Digi24

Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.

Cand Va Prezenta Ciolos Programul De Guvernare Si Lista Cu Ministri

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …

Dacian Cioloș Prima Reacție După Ce Guvernul Său A Pierdut Votul De Incredere In Parlament Ei

29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …

Video Guvernul Cioloș Doar 88 De Voturi Pentru Suntem In Mijlocul Furtunii Nu Ne Permitem Să Fim Iresponsabili Kelemen Acum Un An Nu Am Promis Haos Social Ciolacu Apel La Toți

29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr... Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.

Dacian Cioloș Propus De Iohannis Pentru Funcția De Premier Prima Sa Reacție Stirileprotv Ro

Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm... 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr.

Ghinea Dacian Cioloș Va Merge In Parlament Cu O Propunere De Guvern Indiferent De Poziția Pnl și Udmr Dar Prioritatea Noastră Este Refacerea Coaliției

Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Dacian Ciolos Nu Exclude Ipoteza Unui Guvern Minoritar Al Usr Spotmedia Ro

Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la ….. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Iohannis Il Desemnează Pe Dacian Cioloș Președintele Usr Să Formeze Guvernul Obiectiv De Suceava

02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr... Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.

Cioloș Cițu E O Non Soluție Nu Discutăm Mingea Se Intoarce La Președinte Ziariștii

Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament... Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr.

Klaus Iohannis Am Decis Să L Desemnez Candidat La Funcția De Prim Ministru Pe Dacian Cioloș

Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament.

Guvernul CioloÈ™ A Fost Respins La Votul Din Parlament Digi24

Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc... 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Ludovic Orban Nici Pnl Nici Alte Partide Nu Vor Susţine Un Guvern Ciolos 12 10 2021 Bursa Ro

02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Negocierile Pentru Viitorul Guvern Se Complică Dacian Ciolos Vine Luni In Parlament Cu Lista De Ministri

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm... Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm.. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm.

Ciolos Sunt Constient Că Un Guvern Usr Ar Putea Fi Dăramat Oricand In Parlament Discuţia Avută Cu Iohannis Inainte Ca Florin Ciţu Să Anunţe Că Pnl Nu Doreste Refacerea Coaliţiei

Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.

ședință In Miez De Noapte La Usr Ce Spune Dacian Cioloș Despre O Nouă Propunere De Premier La Consultările Cu Iohannis Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri

02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr... 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la ….. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.

Video Parlament Investitură Guvern Cabinetul Ciolos A Fost Respins De Plenul Reunit Agerpres Actualizează Lumea

Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la ….. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.

Dacian Ciolos Incepe Negocierile Pentru Un Nou Executiv Care Sunt Sansele Să Formeze Un Guvern Care Să Treacă De Parlament

02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr... Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm.

ședință In Miez De Noapte La Usr Ce Spune Dacian Cioloș Despre O Nouă Propunere De Premier La Consultările Cu Iohannis Stiri Pe Surse Cele Mai Noi Stiri

Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.

Lista Miniștrilor Pe Care Dacian Cioloș Ii Vrea In Noul Guvern Usr Plus Variantă De Lucru

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament.. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …

Guvern Dacian Ciolos Ziare Com

Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm.. . Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …

Dacian Cioloș Ii Cere Lui Florin Cițu Să Vină Cu Altă Propunere De Premier Newsweek Romania

Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.. . Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …

Ciolos Transant Dupa Refuzul Lui Citu Pnl A Avut Guvern Cu Psd Nu Cred Ca E Cazul Sa Ne Dea Noua Lectii Cu Cine Sa Negociem Si Cu Cine Nu Mergem Pana

Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres.

Florin Ciţu Despre Oferta Lui Ciolos Pentru Reintrarea Usr Plus La Guvernare O Propunere Neserioasă

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm.. .. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm.

Guvern Dacian Ciolos Ziare Com

Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm.

Ciolos Explore Facebook

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. .. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.

Cioloș Fac Apel In Continuare La Pnl Să Nu Fugă De Responsabilitate Usr Va Propune Un Guvern Pană Duminică știu Unde Să Ne Găsească Digi24

02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr.. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr.

Actualitatea Kelemen H Ciolos Are La Dispozitie 10 Zile Sa Ne Arate Un Guvern Youtube

02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Dacian Cioloș Fac Un Apel La Pnl Să Nu Fugă De Responsabilitate Usr Va Propune Un Guvern Stirileprotv Ro

Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm.. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.

Mișcare Radicală In Usr Plus Dacian Cioloș și Dan Barna Au Decis Ca Miniștrii Din Cadrul Partidului Să Nu Participe La ședința De Guvern Ziarul Unirea

Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la ….. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament... 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament.

Calculele Lui Ciolos Pentru Formarea Guvernului Nu Excludem Varianta Unui Guvern Minoritar

Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres... Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Dacian Cioloș Vrea Ca Usr Plus Să Dea Următorul Premier Cițu E O Propunere Neserioasă Libertatea

Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la ….. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament.. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.

Ciolos Propunere Pentru Ciucă Să Depună Mandatul Pentru Negocieri De Cateva Săptămani Dcnews

Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament.

Dacian Cioloș Propus De Iohannis Pentru Funcția De Premier Prima Sa Reacție Stirileprotv Ro

'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament.. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.

Dan Vilceanu Pnl Stă In Bănci și Nu Votează Guvernul Cioloș Iar La Cotroceni Va Merge Cu Florin Cițu Propunere De Premier Digi24

Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …

Ce Urmează După Respingerea Guvernului Ciolos Klaus Iohannis A Convocat Consultări Cu Partidele Joi De La Ora 11 00 Observatornews Ro

02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr.. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.

Lista Ministrilor Din Noul Guvern Si Programul De Guvernare Au Fost Depuse La Parlament

02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm.

Actualitatea Kelemen H Ciolos Are La Dispozitie 10 Zile Sa Ne Arate Un Guvern Youtube

02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr.. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …

Ciolos Săptămana Viitoare Facem O Propunere De Guvern In Parlament Indiferent Ce Se Va Intampla

Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm.. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.

Lovitură Pentru Dacian Cioloș Vot Istoric De Respingere In Parlament Iohannis Trebuie Să Facă O Nouă Propunere Video Capital

'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Iohannis Robocop Intors Cu Cheita Si Un Guvern Ciolos Cu Pnl Folosit Ca Mana Moarta Impreuna Cu Abonatul Din Oficiu La Putere Udmr Adpres Media Adpres Ro

Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres.

Romania Fără Guvern Cabinetul De Miniștri Cioloș A Fost Respins La Votul Din Parlament Ziarul De Gardă

Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres.

Dacian Ciolos Propunem Un Guvern Din Umbră 17 11 2019 Bursa Ro

Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm.

Dacian Cioloș Renunță La Negocieri A Luat Decizia Formării Unui Guvern Minoritar Romania Liberă

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament.

Iohannis Robocop Intors Cu Cheita Si Un Guvern Ciolos Cu Pnl Folosit Ca Mana Moarta Impreuna Cu Abonatul Din Oficiu La Putere Udmr Adpres Media Adpres Ro

'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm.

Culisele Statului Paralel Florin Durgheu Cioloș Trebuie Să Fie Noua Propunere De Premier Orice Altă Variantă Poate Duce La Suspendarea Lui Iohannis Info Mureș

'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm.. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.

Ciolos E Momentul Ca Noul Presedinte Pnl Să Vină Cu O Propunere De Prim Ministru Alta Decat Florin Ciţu

Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament... Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Dacian Ciolos A Anulat Intalnirea Cu Liderii Pnl Si Udmr Săptămana Viitoare Facem O Propunere De Guvern In Parlament Indiferent Ce Se Va Intampla

Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr.

Video Dacian Ciolos Romania Are Nevoie De Un News Ro

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr.

Dacian Cioloș Ii Cere Lui Florin Cițu Să Vină Cu Altă Propunere De Premier Newsweek Romania

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr.. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.

Parlament Investitură Guvern Ciolos Parlamentarii Au Respins Singura Soluţie Pe Care Au Avut O Pe Masă Agerpres Actualizează Lumea

Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament.. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm.

Ciolos Anunţă Că Ministrii Usr Plus S Ar Putea Retrage Din Guvern E O Propunere Pe Care Eu O Voi Face

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.

Dacian Cioloș Prima Reacție După Ce Guvernul Său A Pierdut Votul De Incredere In Parlament Ei

Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament... Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar.

Noul Guvern Ciolos 2021 Lista Ministrilor Cu Care Dacian Ciolos Merge In Parlament Stirile Kanal D

20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la …. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.

Dan Vilceanu Pnl Stă In Bănci și Nu Votează Guvernul Cioloș Iar La Cotroceni Va Merge Cu Florin Cițu Propunere De Premier Digi24

Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Alfred Simonis Despre Varianta Dacian Ciolos Premier Este O Propunere Neserioasă A Presedintelui

29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar... 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr.

Guvernul Ciolos A Fost Respins Doar 88 De Voturi Pentru

Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la ….. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Pentru că exact cei care ne acuzau pe blocăm găsirea unei soluții sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …

Propunerile Lui Dacian CioloÈ™ Pentru Noul Guvern

Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la …. 29.10.2021 · deputatul psd alexandru rafila afirmă că, dacă guvernul propus de nicolae ciucă nu va trece de votul parlamentului, psd nu va formula în faţa preşedintelui klaus iohannis o propunere de prim ministru, în lipsa unei majorităţi în parlament. Liderul psd a anuntat insa ca asteapta o reactie de la usr, de la … 20.10.2021 · „am fost astăzi în parlament cu o propunere de soluție la situația de criză în care ne aflăm. Rafila explică faptul că şi psd este partid minoritar şi consideră că, înainte de eventuale noi consultări la cotroceni, partidele ar. Soluția este un guvern cu o majoritate în parlament. 02.11.2021 · e important să avem cât mai repede un guvern, dar e important şi în ce direcţie va merge românia cu acest guvern, a punctat şeful usr. 'recunoaştem dreptul pnl de a desemna un premier' preşedintele usr, dacian cioloş, a declarat că partidul său recunoaşte dreptul pnl de a desemna un premier, dar a menţionat totodată că liberalii trebuie să ia o decizie în ce priveşte viitoarea coaliţie, deoarece nu se pot 'plimba în fiecare zi şi la usr şi la psd', potrivit agerpres. Putina consecventa domnule ciolos si domnilor de la … Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc. Întrebat dacă la viitoarele consultări va merge cu o propunere de premier, cioloş a declarat că această discuţie nu a avut loc.

Popular posts from this blog

186+ Icoana Desenata In Creion

Liste Friedrich Nietzsche Carti Pdf Proaspăt

Idei 120+ Cartea Secretelor Chirovici Pdf